5.03.2014 г., 15:08 ч.

Колаж 

  Поезия
400 0 0

цветове
които се сменят
по-бързо
от настроенията
и улици
твърде тесни
за да поберат
всички въздишки

© Мария Василева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??