6.05.2007 г., 20:37 ч.

Коледа 

  Поезия
946 0 1
Стоим в къщи всички
до красивите елхички
и пеем и се веселим,
до насита ний стоим.

Да, обаче идва време
за край на веселбата
и един човек с елени
да мине със шейната.

Малките добри деца
спят в топлите легла,
а добрият Дядо Мраз
дава пак подаръци на нас.

На сутринта събудили се всички,
всички с весели очички.
Всеки с весело настроение,
всеки с коледно украшение.

© Мария Герсова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??