23.12.2007 г., 11:55 ч.

Коледа 

  Поезия » Любовна
914 0 4

            “Коледа”

--------------------

 

Първата ни Коледа дойде,

дойде със любовта голяма в моето сърце

и Господ даде ми подарък -

най-чакания, най-желания от мен,

да имам теб и обичта ти в този миг и в този ден.

 


            Сега е Коледа и вън е тайнството предвечно

 

и всичките мечти се сбъдват в този час,

затуй аз пожелавам си за тебе късче вечност,

където да сме двамата със теб - и ти и аз.


 

Бъди щастлива, весела и здрава

и нека заедно да изживеем всичките си дни

и нека с коледите ни по-силна любовта да става,

защото знай, че моето съре за теб тупти.

© Венцислав Димов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??