Заспиват облаците натежали!?
От нощното небе долита хлад!?
Мъглата стеле своя плащ...,
и кара хората да бързат
към своя дом обичан и желан.
Уюта топъл в къщи те посреща
с аромат на топла хубава храна.
Сега домът ни пълен е защото,
декември е със коледа и рождеството!
С усмивки весели ,щастливи
във тази нощ изпълнен е светът!
За рождеството нека вдигнем чаши...,
да бъде то във всеки със любов.
© Ангел Всички права запазени