22.12.2014 г., 13:56 ч.

Коледа вдъхни в душата... 

  Поезия » Друга
393 1 4

Коледа вдъхни в душата!...
И участвай в чудесата!...


Пожелай си радост бъдна!
И надежда добропътна...


Пожелай си ум и будност!
Светлина. И стръкче лудост...


На твореца дай награда!...
И децата с дар зарадвай!...


На добрия дай опора!...
Бог да пази всички хора!...


Пожелай - народът беден
да е здрав и да прогледне!...


Спешна и успешна помощ!...
Труд, успехи, плодородност!...


Свобода, достойнство, честност!
Справедливост и човечност!...


Мир и радост на Земята!...
Обич да цъфти в сърцата!...


Марин Тачков
10-14 декември 2014 г.

© Марин Тачков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??