20.12.2022 г., 9:34 ч.

Коледен хербарий 

  Поезия
150 1 8

Сега разбра ли колко е безвкусно

да си принуден да се раздвояваш.

Не казвай думи, свити до безчувственост,

тях само времето крои и прекроява.

 

Сама си подарих звездичка коледна,

секунди да броя до чудесата.

Оплаква ни очите със неволята,

опадаха ѝ раничко листата.

 

Едва крепи последни най-червените,

стартирала обратното броене,

и вехнем, недочакали промените,

подмамили те в смутно суетене.

© СК Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??