13.12.2009 г., 18:03 ч.

Коледен подарък - III място на Трети Коледен Творчески Фестивал 

  Поезия » Източни форми
1564 0 37

КОЛЕДЕН ПОДАРЪК

 

Вятър клати звезди

накацали по заледени клони

дрънкалка за спящо мече

 

+                 +                   +

 

 

Мис ”Коледа 2009”

белобрадият е пъхнал

хубави крака в чорапите

© Милко Христов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??