17.12.2007 г., 18:03 ч.

Коледен подарък? НЕ, искам само любов... 

  Поезия » Любовна
1434 0 8

Подари ми снежна, бяла Коледа,
но не защото сняг се сипе с нежен звън!
Бъди за мене Коледна звезда,
озари ти пътя ми навън,
за да стигна шепота на твоя сън!
Но не защото просто тъмно е
и сам си във нощта,
а защото искаш мен и моята душа.
Сподели със мене красотата на новия ден
и покажи ми, че живееш само и единствено за мен!
Обикнах те в мига, когато те видях,
но да те забравя така и не посмях.

Подарък. Не, не искам само това!
Любов! За това съм дошла.
Обичай ме днес и всичко след утре,
посипи мечтите ми с вълшебен прашец!
Но не! Не ме погубвай в забрава,
а остави след себе си светла следа,
за да тръгна след тебе в нощта!

И нека този снежен олтар
да бъде за нас и спомен, и дар.
Нека всяка Коледна нощ
да споделям с тебе, моя Любов!!!

© Лия Василева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??