17.01.2011 г., 20:04 ч.

Коледна дъга - Четвърти Коледен Творчески Фестивал 

  Поезия
660 0 19

Коледна дъга

 

Седемцветен снегът заваля,

възхитени премигват звездите,

с обкована от злато шейна

Коледа прелетя над страните.

 

На отрупана с обич софра

в сини рокли присядат мечтите,

а накичена с радост елха

горда тръпне с подаръци скрити.

 

Колко малко се иска от нас,

да нaлеем във чашите вино

и дадем на сърцата си шанс

в пъстроцветните идни години.

 

 

© Ивон Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??