Jan 17, 2011, 8:04 PM

Коледна дъга - Четвърти Коледен Творчески Фестивал 

  Poetry
661 0 19

Коледна дъга

 

Седемцветен снегът заваля,

възхитени премигват звездите,

с обкована от злато шейна

Коледа прелетя над страните.

 

На отрупана с обич софра

в сини рокли присядат мечтите,

а накичена с радост елха

горда тръпне с подаръци скрити.

 

Колко малко се иска от нас,

да нaлеем във чашите вино

и дадем на сърцата си шанс

в пъстроцветните идни години.

 

 

© Ивон All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??