2.12.2012 г., 0:47 ч.

Коледна месечинка 

  Поезия
443 0 1

 

 

                             

                                       КОЛЕДНА  МЕСЕЧИНКА

 

 

                                     Месечинко вита, златорога,

                                     Коледа порещнах  с тебе аз.

                                     Гледах те с възхита и тревога,

                                     ти ми се усмихваше - разбрах!

  

                                      И на Слънчицето се помоли 

                                      да ни прати своите лъчи.

                                      Пръстите ми ледени да стопли,

                                      то с Любов и Обич ме дари.

 

                                      Днес се радвам и надявам

                                      всички вие да огреете в света!

                                      Радост и живот да ни дарите,

                                      болките да бягат настрана!

                                         

                                                

© Виолета Минчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??