Коледна питка с късмети
Автор – Величка Николова – Литатру
Идва, идва
Коледа - благия.
Роши, роши
бяла брада.
Звънка, звънка
Рудолф - рогатия
със звънчета
в своите рога.
( 2 пъти ) Припев:
Нека и ние звънчета да дрънкаме,
та да събудиме всички деца.
Нека се радват, защото навънка е
Коледа - благия, с пълна шейна.
Тичат, тичат
всички деца навън,
бяга, бяга
всяка тъга.
Пеят, пеят
всички дечица вън.
Кичат, кичат
Рудолф с блага.
( 2 пъти) Припев:
На дядо Коледа - милия, благия
радват се всички деца по света.
На дядо Коледа – милия, благия
питка с късмети поднасят сега.
Литатру
© Величка Богданова - Литатру Всички права запазени