Dec 6, 2018, 8:50 AM

Коледна питка с късмети 

  Poetry » For kids
939 1 0

Коледна питка с късмети
Автор – Величка Николова – Литатру

Идва, идва
Коледа - благия.
Роши, роши
бяла брада.

Звънка, звънка
Рудолф - рогатия
със звънчета
в своите рога.

( 2 пъти ) Припев:

Нека и ние звънчета да дрънкаме,
та да събудиме всички деца.
Нека се радват, защото навънка е
Коледа - благия, с пълна шейна.


Тичат, тичат
всички деца навън,
бяга, бяга 
всяка тъга.

Пеят, пеят 
всички дечица вън.
Кичат, кичат 
Рудолф с блага.

( 2 пъти) Припев:

 

На дядо Коледа - милия, благия

радват се всички деца по света.


На дядо Коледа – милия, благия
питка с късмети поднасят сега.

Литатру

© Величка Богданова - Литатру All rights reserved.

The work is a contestant:

Коледна песен »

14 Position

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??