20.06.2012 г., 10:55 ч.

Коледна Приказка 

  Поезия » Пейзажна
652 0 0

 Във коледната нощ

 всичко блести в разкош.

 Разхождаме се двама с теб

 по улици, сковани в лед.

 Блясъкът на хиляди звезди

 се отразява в нашите очи.

 И ето, къщата позната стигам,

 идва време аз да се прибирам.

 Пак силно ме прегръщаш 

 и ми шепнеш колко много ме обичаш.

 Казват, че се случват чудеса

 в тази нощ, под бялата луна.

 Пожелахме си безкрайна нощ,

 изпълнена с разкош.

 Безкрайно щастие, любов,

 и един красив за нас живот.

 

 

 

© Десислава Никова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??