15.12.2009 г., 13:21 ч.

Коледни пожелания 

  Поезия » Друга
682 0 1

 

Ситен, ситен снегът заваля

и прегърна Земята ни с бяло.

И каква топлина се разля

в Рождеството, над нас засияло!

 

Колко много прекрасни лица

срещат нашата песен в простора.

И се къпе светът в чудеса,

и припяват щастливите хора.

 

Припев:

 

Нека виното в чаши искри,

тази нощ ще посрещнем със радост.

Светла Коледо, Бог се роди

и пред нас бърза пътят за младост.

 

И наздравици в мрака звънят -

нека здраве да бди над сърцата.

И по белия, Божия свят

все така да растат чудесата.

 

Колко много прекрасни лица

срещат нашата песен в простора.

И се къпе светът в чудеса,

и припяват щастливите хора.

 

Припев:

 

Нека виното в чаши искри,

тази нощ ще посрещнем със радост.

Светла Коледо, Бог се роди

и пред нас бърза пътят за младост.

 

 

 

http://vbox7.com/play:a27621ce

 

 

 

Стефан Митров - Честит празник!

 

Ако наложите словата на мелодията...

© Мери Попинз Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??