24.12.2010 г., 17:18 ч.

Коледно желание 

  Поезия » Друга
1830 0 3


Искам да ти сътворя вълшебство
коледно желание да ти сбъдна
и слънчева усмивка с достолепство
с лунен пламък от теб да изтръгна

Искам да настаня едно чудо
и да полетиш в коледните си нощи
любовта в душата си носиш и без друго
запази и дари я за блажени срещи

Искам да съм сбъдната за тебе
приютена в тишината на съня ти
и там отново аз да съм за тебе
както в мислите ти неугаснали в деня ти

Искам да съм за теб добрата фея
и с усмихнатото Слънце да те галя
без да бързам и от обич да изгрея
в сутринта ни като огнена стихия

Искам да се сбъднат сами мечтите
коледно чудо е сега любовта ни
снегът не изтрая и той разтопи се
обичта ни и тя не изтърпя - прелетя ни

© Светлана Тодорова Всички права запазени

Произведението е включено в:
  1465 
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??