20.11.2019 г., 23:06 ч.

Коледно наричане 

  Поезия
1000 2 8

Коледно наричане

за здраве и късмет, 

за огнено обичане

и много,  много берекет. 

 

Новата година иде-

с баници и тиквеници, 

елхи накичени

очакват тържествения звън. 

 

2020 година, бъди жадувания сън! 

Щедра, мила, мирна! 

Вече си отвън. 

 

© Василка Ябанджиева Всички права запазени

Произведението е участник в конкурса:

Коледно наричане »

23 място

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??