25.12.2006 г., 14:44 ч.

Коледно пожелание 

  Поезия
989 0 11
Звъни звезда!
Kамбанка златна -
във черното следа.
И нека тя стократно
да ти дарява радостта,
че всичко пак е бяло,
че има чистота,
че може от начало
да завъртим света.

© Георги Динински Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??