На Коледа обзема ме вълнение,
със радост ме изпълва вечерта.
До днес светът сивееше ми делнично,
но вече е изпълнен с красота.
И хората наоколо добри са,
поглеждам ги през цветни очила.
Бъдете здрави! Щастие и обич
да ви съпътстват утре и сега!
© Мария Борисова Всички права запазени