23.12.2011 г., 12:02 ч.

Коледно пожелание 

  Поезия » Друга
2451 0 45

 

 

 

          Подари ми тази зима!

          Подари ми много сняг!

          Запали за мен камина!

          Оседлай еленски впряг!

 

          Бог да влезе във сърцата.

          Да звънне коледно звънче.

          Пълна нека е  душата!

          Щастието тук да спре!    


                                    

                                                                     Светли Празници, Приятели!

 

© Радка Миндова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??