Dec 23, 2011, 12:02 PM

Коледно пожелание 

  Poetry » Other
2453 0 45

 

 

 

          Подари ми тази зима!

          Подари ми много сняг!

          Запали за мен камина!

          Оседлай еленски впряг!

 

          Бог да влезе във сърцата.

          Да звънне коледно звънче.

          Пълна нека е  душата!

          Щастието тук да спре!    


                                    

                                                                     Светли Празници, Приятели!

 

© Радка Миндова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??