21.12.2019 г., 23:22 ч.  

Коледно завръщане 

  Поезия
699 0 3

 

 

Тиха, нежна мелодия, Коледна вечер,

пухкав бял сняг все вали и вали,

на меката бяла и лунна пътека 

самотен бял странник оставя следи.

 

Забързани стъпки с надежда достигат

родна, до болка позната врата,

където дори и късно пристигнал 

с любов го посреща дома.

 

Прегръщат го ласкаво нежни ръце,

гладни устни се впиват със жар,

тупти в унисон любящо сърце -

най - прекрасният коледен дар.

 

 

 

21.12.2019г.

© Патрисия Всички права запазени

Произведението е участник в конкурса:

Коледен подарък »

21 място

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??