12.09.2019 г., 22:19 ч.

Колелото на живота 

  Поезия » Любовна
500 0 0

Колелото на живота

 

Мрак цареше вън и тишина.

Тя си тръгна-горда и красива.

Стъпките ехтяха във нощта.

Бе тигрица непокорна, дива!

 

Не каза сбогом, нямаше сълзи.

Не каза дума. Просто си отиде.

но в мен остави нейните очи

и болка, и горчилка, и обида.

 

Ще продължи по своя път сама

да търси нова обич и надежда.

И аз по своя път ще продължа

със друга може би, и със копнежа!

 

Защото колелото се върти,

животът като вятър отминава.

Човекът търси обич и мечти.

Накрая само споменът остава!

 

12.09.2019 г.

© Георги Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??