23.11.2016 г., 21:59 ч.

Коленича пред теб 

  Поезия » Любовна
1257 4 8

Коленича пред теб

 

Колко пъти от тебе си тръгвах.

И се връщах без да съм канен.

В остри камъни все се препъвах...

За любовта ти бях жаден и гладен.

 

Колко пъти, с думи горчиви,

рани отварях в душата ти нежна?

Съмнения имах, неясни, мъгливи...

Вяра ти нямах. Изкарвах те грешна.

 

Зная. Искам с теб да живея!

Зная. Искам да бъдем щастливи!

За тебе мечтая! За тебе копнея!

Коленича пред тебе! Прости ми!

© Ник Желев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??