19.03.2010 г., 8:18 ч.

Колко?! 

  Поезия » Философска
914 0 11

 

                                       Колко?!

 

                   Толкова истински са сълзите на дъжда…

                   Толкова нежно ме галят… за да не боли…

                   Толкова жадно пия… Не спирам… Още… още…

                   Толкова… колкото… да простя…

 

                                                                              © Павлина Петрова

 

  

                  

© Павлина Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??