30.11.2008 г., 9:02 ч.

Колко е красива! 

  Поезия » Любовна
527 0 0
 Колко е красива! Сапфири очни

атлазени коси, устни сочни,

падаща ръка по нейните ребра

достига плавно до пищните бедра...

 

 Де да можех за един последен път

да усетя допира на тази плът,

да чуя как сърцето мило звънка,

свит в прегръдка на женствената гънка...

© Дон Кихот Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??