Nov 30, 2008, 9:02 AM

Колко е красива! 

  Poetry » Love
533 0 0
 Колко е красива! Сапфири очни

атлазени коси, устни сочни,

падаща ръка по нейните ребра

достига плавно до пищните бедра...

 

 Де да можех за един последен път

да усетя допира на тази плът,

да чуя как сърцето мило звънка,

свит в прегръдка на женствената гънка...

© Дон Кихот All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??