19.04.2008 г., 18:31 ч.

Колко ли 

  Поезия » Друга
569 0 4
Колко ли удари все ще понасям,
колко ли жертви аз ще принасям?
Колко ли мъка пак ще събирам,
колко надежди в мен ще раздирам?

С колко горчиви сълзи ще ридая?
С колко ли, колко? Не, аз не зная.
С колко копнежи аз ще живея?
И да мечтая, дали ще посмея?

© Иванка Морарова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??