Колко ли изгреви
посрещнах
И колко ли залези
преживях...
Колко ли приливи
имах
И колко ли отливи
любов...
Не зная...
но сгушена
в светлината
на днешния залез
Мечтая
и със сигурност
Зная, че
Много са
моите изгреви
и вече с един
повече залези ...
Но имам тебе, Любов!!!
© Людмила Данова Всички права запазени