Nov 16, 2022, 2:39 PM

Колко ли... 

  Poetry » Phylosophy
559 1 5

Колко ли изгреви
посрещнах
И колко ли залези
преживях... 

Колко ли приливи 
имах
И колко ли отливи
любов...

Не зная... 
но сгушена 
в светлината
на днешния залез

Мечтая
и със сигурност 
Зная, че 
Много са

моите изгреви 
и вече с един
повече залези ...
Но имам тебе, Любов!!!

© Людмила Данова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??