Колко ли струва
Влажен есенен ден.
Виждам те застанал до мен.
Докоснал всякоя струна...
Плачът на цигулка - всяка дума.
Погледни! Моята пролет
на пръсти лети.
Ветрецът ù тихо шепти...
Пролетен дъжд, многоцвета дъга.
Радостта танцува, няма тъга.
И всичко цъфти и лудува...
Времето колко ли струва?
Когато пламват във плен
твоите чувства към мен.
© Йонка Янкова Всички права запазени