6.01.2015 г., 23:44 ч.

Колко малко ни трябва... 

  Поезия
515 0 1

Колко малко ни трябва Любов,

за да бъдем със тебе щастливи.

Малко истина, малко живот,

път, посипан със мисли красиви.

 

Колко малко ни трябва Любов,

да докоснем сърдечната струна,

от звука да родим послеслов,

да откриеме точната дума.

 

Колко малко ни трябва Любов...

Толкоз малко, че просто го няма.

За това ще творим с епилог.

А пък всички надежди са драма...

 

© Валдемар Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??