Много или малко обич ти дадох - не зная,
не търся отговор на този въпрос,
единственото, което искам да зная,
каквa част заемам от твоя живот!
Има дни, във които ме гледаш
с онези жадни и влажни очи,
но има и дни, във които си мисля,
че не можеш да ме понасяш за миг дори!
Аз винаги с обич към теб се отнасям,
дори болка в сърцето да има и да скърби,
тихо сълзите сама си отнасям,
за да не виждаш колко боли!
Много или малко обич ти дадох - не зная,
но за нищо не съжалявам, знаеш, нали?
Просто искам да зная дали във сърцето ти
има мъничко място и за мене дори!
© Полина Томова Всички права запазени