Oct 17, 2012, 11:15 AM

Колко обич ти дадох, не зная! 

  Poetry » Love
691 0 1

Много или малко обич ти дадох - не зная,

не търся отговор на този въпрос,

единственото, което искам да зная,

каквa част заемам от твоя живот!

    Има дни, във които ме гледаш 

   с онези жадни и влажни очи,

   но има и дни, във които си мисля,

   че не можеш да ме понасяш за миг дори!

Аз винаги с обич към теб се отнасям,

дори болка в сърцето да има и да скърби,

тихо сълзите сама си отнасям,

за да не виждаш колко боли!

   Много или малко обич ти дадох - не зная,

   но за нищо не съжалявам, знаеш, нали?

   Просто искам да зная дали във сърцето ти

   има мъничко място и за мене дори!

© Полина Томова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??