4.10.2011 г., 16:59 ч.

Колко още? 

  Поезия » Любовна
572 0 0

Колко дни и нощи да те чакам?
Колко още да остана сам?
Колко още сълзи да изплача?
Колко още песни да ти дам?

 

Колко още мъка да запаля
и пожари в себе си да угася?
Колко трябва, за да те погаля?
Колко ми е нужно, за да се спася?

 

Необходима е едничка топла дума
и едничък поглед, тайно подарен.
Многото е винаги ненужно.
Малкото е в светлия ни ден!

© Божидар Георгиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??