2.12.2007 г., 19:04 ч.

Колко пъти? 

  Поезия » Любовна
668 0 4
 

Колко пъти плаках, без да спирам?

Колко пъти зарад тебе чувствах, че умирам?

Колко пъти името ти виках уж насън?

Колко пъти, щом те видех, бягах аз навън?

Колко пъти срещах погледа безличен?

Колко пъти бях за теб човек вторичен?

Колко пъти взираше се ти във друга?

Колко пъти влюбвал си се до полуда?

Колко пъти мислил си, че те обичам?

Колко пъти? Николко, на бас се аз заричам!

© Димана Желязкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??