4.11.2007 г., 19:33 ч.

Колко пъти? 

  Поезия
730 0 14
 

Колко пъти! 

 

Колко пъти срещах любовта.

Колко пъти минах покрай нея.

Колко още има да търпя -

за да те открия в нея?

Колко нощи чаках еднозначно -

„едностайно", казал бе поета.

Колко дни изгубих не случайно -

да те търся в другите небета.

Колко още ми остана? -

за да претърся нови светове,

за да те открия рано.

Колко много вече ми отне!

 

© Петя Данаилова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??