23.03.2007 г., 11:54 ч.

Колко Струва Рибата ? 

  Поезия
997 0 5
 Колко Струва Рибата ?

От хиляди години, факт е и до днес -
накипрените дами будят интерес.
Мъжете с парите обичат риболова,
за доларови куки всяка дама е готова.
Педя минижуп и два лакътя ботуши,
а погледа следи кой от пура скъпа пуши.
Напомпани до козирката със силикон
кой гърди надува, кой си реже нос.
Ето го, задава се поредния "патрон".
Момичета, вървете, носовете напудрете!
"Куклени театри" му се вика на жаргон.
Обидих ли ви, риби? Моля, извинете!
Барби по местата си добре са подредени.
Колко смешно! Как изглеждат тези заблудени,
жадни за пари, жадни за коли,
мацки силиконови, само погледни!
Тихо се промъкват и към джоба ти пълзят
и до кредитната карта се стремят да се доберат.
Няма изтощение! Алчният е луд!
С пълни шепи от хазната те мечтаят да гребат!

© Диана Шопова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??