5.12.2007 г., 9:59 ч.

Колко те пазих, Любов... 

  Поезия » Любовна
626 0 8
                       Колко те пазих, Любов...

                      Буйна, млада и дива,     
                      с магнетично, любящо сърце,
                      а колко радост, Любов,
                      омая с вълшебно перце...

                     Годините ни бързи,
                     сред изкушения се скитат,
                     и устните ни нежни
                     за обич пак, искрена, питат.

                     Раздели, трудност, беди,
                     но в сърцата с жарка страст...
                     Дълбоко в  сърцето,
                     знам, те  пазих за идното аз...
 
                     Колко те пазих, Любов...
                     Изстрадана и тъй ранима.
                     И в залеза, Любов,
                     в нас гореща да те има!   

© Елена Калчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??