7.02.2018 г., 10:15 ч.

Колони-за-тор 

  Поезия » Гражданска
231 1 0

Бунтът зрее безконтролно
 мрежелеви път сумрачен.
Крачат роби във окови,
 вериги влачат от тегоби.

 

Влажно е, ръмят кървища,
просмукват тежка миризма, 
калта готова ги причаква,
 за връщане към пепелта.

 

Колонии блудстващи васали,
въртят рулетки с мизата- живот.
Бунтът само зрее, не избухва,
фитил не се подава от калта.


 

© Misteria Vechna Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??