11.09.2009 г., 13:49 ч.

Комар 

  Поезия » Друга
758 0 4

Комар

 

Комар кръжи и хич не спира

тъй силно той да ме нервира.

Гризна ме веднъж, не му ли стигна,

та повтори той... Ах, само да го стигна!

Така хубаво ще го накажа,

на стената ми да го размажа...

От него аз да се избавя

и после всичко да забравя.

© Сюзън Ст Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??