Sep 11, 2009, 1:49 PM

Комар 

  Poetry » Other
762 0 4

Комар

 

Комар кръжи и хич не спира

тъй силно той да ме нервира.

Гризна ме веднъж, не му ли стигна,

та повтори той... Ах, само да го стигна!

Така хубаво ще го накажа,

на стената ми да го размажа...

От него аз да се избавя

и после всичко да забравя.

© Сюзън Ст All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??