23.08.2017 г., 10:37 ч.

Комфорт 

  Поезия
284 1 1

Да мога да съм мека

като облачен пух - 

толкова мека, 

че ако си паднеш по мен,

да не се убодеш

на острия ми език. 

© Миглена Цветкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??