15.02.2018 г., 11:39 ч.

Комично нееротично 

  Поезия » Хумористична
440 3 2



Качвам се - там три педала.
Чудя се със кой да почна?
Хвърлих поглед в огледалото,
разтреперах се (нарочно).

Баш на мен ли ще се случи
в тоз побъркан, шантав век?
Биология съм учил,
но треперя си, човек.

Три педала, като струни.
Три педала са кошмар.
Аз - объркан до безумие,
хем треса се, хем съм звяр.

Няма как, прощавай Боже,
ще ги мятам май наред.
Дъх да взема ако може,
после - дай ми Ти, късмет.

Хващам лоста със ръката
и натискам двата, аз.
Пускам левият. Колата,
тръгва бясно, с мръсна газ.


 

© Валентин Йорданов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??