4.07.2012 г., 14:23 ч.

Компютърна любов 

  Поезия » Хумористична
1074 0 13

Моят компютър се влюби във твоя.

Невероятно... обаче е факт.

Екранът помръкна, а Хардът - разстроен...

и пръска искрù  до самия контакт.

 

Клавиатурата мърка игриво.

Мишката сластно извива снага.

Във еротични фантазии диво

стенат колонките не на шега.

 

Да свържем компютрите, много те моля!

Дънната платка вече гори!

Завися изцяло от твоята воля.

И от Restart се отказвам дори.

 

Софтуерът  ми съвсем се побърка.

Вирус любовен го скапа докрай.

Давят се драйвери в сълзи и хъркат

в предсмъртна агония. Не си играй

 

 на моя компютър с интимните  чувства!

 Лошо момче! Май се влюбвам и аз...

 Тая любов е толкова чувствена...

 На края на кабела... нежност и страст!

© Нина Чилиянска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??