16.02.2006 г., 20:08 ч.

КОМШИЙКАТА ЛОРА 

  Поезия
778 0 2
 Със скъпи дрешки от бутик,
с прическа по последна мода
с перфектен грим и много шик,
прилича малко на Мадона.
Tакава е комшийката ни Лора
най-хубавата в махалата
ходи с деколте до пъпа,
а педя само й полата.
На богати мъже е играчка
и возят я в скъпи коли,
затрупват я яко със пачки,
продава им секс за пари.
Комшията Пешо с москвича
на Лора е той мераклия
като пале след нея той тича,
тя неще го,не бил паралия.
Не разбра той,че таз хубавица
паричките само обича
и не е той за таз уста лъжица,
макар да е егати пича.

© Милена Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??