3.01.2013 г., 10:36 ч.

Кончето Лили 

  Поезия » За деца
679 0 2

Конче сладко и красиво,

то наистина е живо!

Лили - нашата принцеса,

на крачката гривни - две са.

Синеока, белогрива,

палава и закачлива.

Не тъгувай, моя мила -

кошче съм ти подредила.

Стана късно. Лека нощ.

И сънувай златен грош.

© Наташа Биразова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??