Jan 3, 2013, 10:36 AM

Кончето Лили 

  Poetry » For kids
723 0 2

Конче сладко и красиво,

то наистина е живо!

Лили - нашата принцеса,

на крачката гривни - две са.

Синеока, белогрива,

палава и закачлива.

Не тъгувай, моя мила -

кошче съм ти подредила.

Стана късно. Лека нощ.

И сънувай златен грош.

© Наташа Биразова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??