Конче сладко и красиво,
то наистина е живо!
Лили - нашата принцеса,
на крачката гривни - две са.
Синеока, белогрива,
палава и закачлива.
Не тъгувай, моя мила -
кошче съм ти подредила.
Стана късно. Лека нощ.
И сънувай златен грош.
© Наташа Биразова Todos los derechos reservados