21.06.2007 г., 0:04 ч.

Конец 

  Поезия
488 0 0

Нямам представа как да изложа опиянението от болката...
Не знам дали ще бъде сполучливо.
Пиша.  Само, за да спра очите си...
Пиша.  Но ще престана...




А те нека продължават!

                                                                            * конец *

© Муф Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??